Welkom op de website van

 Kaat Tuinaanleg

Tuinaanleg & Bestrating 

Een goede tuinaanleg begint bij een goed ontwerp, maar daarna komt het neer op de mensen die de tuinaanleg voor u in orde maken. U zoekt iemand die verstand heeft van de aanleg van uw tuin. Iemand die precies weet wat hij doet, die u bijstaat met waardevolle adviezen.

Wij hechten veel waarde aan snelheid en betrouwbaarheid. Zodra u ons laat weten dat u de tuinaanleg goedkeurt, stellen we graag een planning op en zijn we bijna altijd binnen drie weken aan het werk. Het is eigenlijk heel erg simpel, want we geven onze medewerkers slechts één opdracht: maak de klant gelukkig met de tuin!

We vinden het erg belangrijk dat de beplanting en het ontwerp volledig aan uw wensen voldoen. Daarom houden we altijd rekening met uw budget en geven we vooraf aan de aanleg een duidelijke offerte. Wij vinden een eerlijke en open relatie belangrijk: we geven u een offerte op maat en zijn er zeker van dat het altijd een succes wordt.

Bij het inrichten van de tuin speelt het bestratingswerk een belangrijke en sfeerbepalende rol. In een romantische tuin zal eerder worden gekozen voor oude, gebakken bestrating. Bij een moderne, zakelijke uitstraling wordt vaak gekozen voor strakke natuursteen. Kaat Tuinaanleg en Onderhoud adviseert bij de keuze in bestratingen en kent de voor- en nadelen van de diverse bestratingssoorten.

De diverse functies waarvoor het straatwerk wordt gerealiseerd vereisen een geheel eigen aanpak. Zo zal een tuinpad naar een schuurtje een andere ondergrond en bewerking krijgen dan een intensief te gebruiken inrit of parkeerruimte. Met Kaat Tuinaanleg en Onderhoud is ook het straatwerk in vertrouwde handen.

Eigen specialisten zorgen voor zaken als: 

  • Grondwerk
  • Bestrating
  • Tuinberegening
  • Bouwkundige elementen als vlonders,tuinhuisjes etc
  • Beplantingen groot of klein
  • Verlichting
  • Tuindecoratie en meubilair.

Een eenmaal aangelegde tuin, maar ook een reeds bestaande tuin vergt, afhankelijk van het type tuin, een zekere mate van onderhoud. Om geruime tijd plezier te kunnen beleven aan uw tuin, is het van belang dat de tuin regelmatig onderhouden wordt.

Bij het onderhouden van de tuin valt te denken aan het snoeien van heesters en coniferen, knippen van heggen, onkruidbestrijding, onderhoud van het gazon, bemesting, ect.

Het onderhoudsniveau van de tuin bepaalt u zelf en natuurlijk kunt u een hoop zelf doen. Desondanks kan het voor komen dat u met bepaalde zaken geen raad weet. Hiervoor kunt u ons inschakelen.

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere- als het zakelijke segment.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte? Neem dan gerust contact op.